Skip to main content

Marleen van der Sluijs

BIG-nummer: 19066126104
AGB-code: 04/112773

Specialisaties: Naast de specialisatie manueel therapie behandel ik bij M-Visio patiënten met reumatische aandoeningen en onderhoud ik de contacten met het Reumanetwerk. Ook behandel ik als geregistreerd kindermanueel therapeut kinderen met een HCFS (voorheen KISS/KIDD syndroom).

Loopbaan: In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut waarna ik verschillende waarnemingen heb uitgevoerd. Vervolgens ben ik in 2008 bij M-Visio gestart. In mijn eerste jaren bij M-Visio volgde ik de master manueel therapie die ik in 2010 heb afgerond. In 2012 heb ik de cursus fysiotherapie bij reumatische aandoeningen behaald en in juni 2017 de cursus kindermanueel therapie. Dit is de specialisatie om baby's en kinderen met HCFS (voorheen het KISS/KIDD syndroom) te behandelen.

M-Visio is voor mij: een fijne werkplek, door het werken in een prettig team. Bij M-Visio word ik gestimuleerd om me persoonlijk en als therapeut te ontwikkelen.

De passie voor mijn vak zit in: contact maken met mensen om ze te begeleiden naar herstel van klachten en/of het verbeteren van functioneren en ervoor te zorgen dat iemand goed met zijn klachten om kan gaan. Ik vind het belangrijk dat een persoon er weer vertrouwen in krijgt dat hij of zij zijn klachten zelf kan beïnvloeden.

In mijn vrije tijd: vind ik het leuk om te wandelen, zwemmen en tennissen. Ook spreek ik graag af met vriendinnen en houd ik van op reis gaan.


Team M-Visio