Skip to main content

Margit Graven

Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut. Geboren op  22 november 1987 en werkzaam bij M-Visio sinds 2018.

BIG-nummer: 19913858904
AGB-code: 04/118010

Specialisaties: In januari 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de sportfysiotherapie. Tevens heb ik mij verdiept in hardloopgerelateerde klachten, de sportpsychologie en heb ik de cursus medical taping gevolgd

Loopbaan: Na mijn afstuderen begin 2011 als algemeen fysiotherapeut ben ik mijn loopbaan gestart door het uitvoeren van verschillende (zwangerschaps)waarnemingen in verschillende praktijken in mijn woonplaats Arnhem. Vervolgens heb ik 3,5 jaar in Duiven gewerkt alvorens ik de mooie gelegenheid kreeg  om bij M-Visio aan de slag te gaan.

M-Visio is voor mij: Een prettige, gespecialiseerde werkplek met een fijne sfeer waar aandacht is voor de client en ook voor elkaar..

De passie van mijn vak zit in: Mensen (actief) helpen, motiveren en stimuleren en het gezamenlijk werken naar een mooi resultaat.

De meeste voldoening krijg ik van: Het kunnen overbrengen van mijn kennis en expertise zodat mensen de klachten beter begrijpen en het gevoel krijgen de klachten zélf meer in de hand te hebben. Dat ze de doelen behalen en vertrouwen krijgen in het te behalen einddoel.

Ik heb ambitie om: Mijzelf zowel op kennis als op vaardigheden verder te ontwikkelen als sporfysiotherapeut. Dit door relevante cursussen te volgen, maar ook door mezelf te blijven inlezen en kennis op te doen die ik in de praktijk kan toepassen en met collegae kan delen.

In mijn vrije tijd: Vind ik het heerlijk om dingen te ondernemen met mijn gezin en/of vrienden, een stuk te wandelen, yoga te doen of te mediteren en ook ben ik met regelmaat in het zwembad of de sportschool te vinden. Momenteel staat het actief hardlopen/trailrunning op een iets lager pitje, maar ook hiervoor heb ik een grote passie.


Team M-Visio