Skip to main content

Suzy Landman

Master maneel therapeut, fysiotherapeut. Geboren op 16 november 1984 en werkzaam bij M-Visio sinds februari 2021.

BIG-nummer: 69912645504
AGB-code: 04/116602

Specialisaties: Orthopedische manuele therapie, wervelkolom klachten, Mc Kenzie voor lage rugklachten, schouderklachten en revalidatie.

Loopbaan: Ik ben mijn loopbaan begonnen met zeer diverse stages, o.a. in Indonesië met kinderen met neurologische aandoeningen, in een revalidatie centrum in Wijk aan zee en in een particuliere praktijk net buiten Amsterdam. Daar heb ik na mijn stage 5 jaar gewerkt. Na het afronden van mijn opleiding Orthopedische manuele therapie ben ik in Amsterdam gaan werken om mij meer op de Orthopedische manuele therapie te kunnen richten. Ik heb daar veel met schouderklachten gewerkt vanuit het schoudernetwerk en vanuit het VUmc traumanetwerk met complexe revalidatie.

M-Visio is voor mij: een praktijk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast gaat het om zorg op maat door verschillende specialisaties, multidisciplinair overleg met de daarbij behorende persoonlijke aandacht.

De passie voor mijn vak zit in: samen met de cliënt puzzelen (diagnostiek) waar de klachten vandaan komen, hoe deze mogelijk onderhouden worden en natuurlijk de daarbij behorende adequate behandeling. Daarnaast blijft mijn vak inspirerend omdat je met veel verschillende mensen samenwerkt.

de meeste voldoening krijg ik van: een positief resultaat. Soms door een paar tips en oefeningen of door een jaar intensieve revalidatietherapie.

ik heb ambities in: het volgen van nog meer modules van Mc Kenzie.

In mijn vrije tijd: houd ik me bezig met sporten het liefst in de natuur, klussen, bordspelletjes en koken.


Team M-Visio