Skip to main content

Carl Kerseboom

Master manueel therapeut, fysiotherapeut. Geboren op 8 juni 1981 en werkzaam bij M-Visio sinds 2008.

BIG-nummer: 89063274604
AGB-code: 04/107596

Specialisaties: Master orthopedische manueel therapeut, kinder manueel therapeut, schoudernetwerk Gelderse ValleiShoulder Community van HU, Dry Needling en medical taping

Loopbaan: tijdens studie fysiotherapie ook werkzaam geweest op de opleiding fysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Na 2 jaar gestart met specialisatie manueel therapie en verdiept in complexe schouderklachten door extra opleidingen. Mee helpen opzetten van schouder netwerk Gelderse Vallei. Vervolgens extra geschoold in kinder manueel therapie en Dry Needling.

M-Visio is voor mij: een gezellige en goede werkplek waar echte samenwerking plaats vind en ik mij zelf thuis voel.

De passie voor mijn vak zit in: op zoek gaan naar de oorzaak van een klacht, echt luisteren naar het verhaal achter de klacht. Ik probeer mijn steentje bij te dragen, maar mogelijk ben ik niet de juiste persoon op dat moment en kan iemand beter bij een collega terecht. Het kan dus ook zijn dat ik niet behandel maar de samenwerking aan ga als we op die manier efficiënter de hulpvraag en doelen kunnen bereiken.

De meeste voldoening krijg ik van: patiënten die merken dat er iets is veranderd na bezoek aan de praktijk. Dit kan over opgedane kennis zijn over eigen lichaam of vermindering van klachten.

In mijn vrije tijd: geniet ik van mijn gezin en de leuke sport: waterpolo!


Team M-Visio