• Klachten aan uw arm? Maak alle draaibewegingen weer!
 • Klachten aan uw arm? Maak alle draaibewegingen weer!

  Met uw arm kunt u allerlei draaibewegingen maken. Iets pakken, vasthouden of tillen is de gewoonste zaak van de wereld. Klachten aan uw arm veroorzaken vaak pijn en misschien wel stress. Onze therapeuten helpen u graag om weer pijnvrij te leven.

Oorzaken & klachten

Om de gewrichten van uw elleboog en pols zitten sterke gewrichtsbanden en pezen. Daardoor kunt u ingewikkelde armbewegingen maken. Als deze gewrichten te zwaar belast worden, bijv. bij sporten als tennis of golf, kunt u klachten krijgen. Ook kunnen de gewrichten van uw hand overbelast raken. Zenuwen kunnen beklemd raken, artrose is mogelijk of u kunt klachten krijgen als gevolg van botbreuken. Verder kunnen klachten ontstaan door stijfheid in nek en bovenrug. Een schouder is een veel complexer gewricht. Wij hebben hiervoor twee gespecialiseerde therapeuten. Leest u hier meer over onder het kopje schouder.

Behandeling & resultaat

Wij zetten onze deskundigheid graag in, zodat u uw arm weer ten volle kunt gebruiken. De fysiotherapeut geeft u onder andere oefeningen mee, om de belasting geleidelijk op te voeren. De manueel therapeut wordt ingeschakeld wanneer er meer complexe gewrichtsbeperkingen opgeheven moeten worden. Wanneer er langdurige klachten zijn of van het zenuwstelsel, komt ook de craniosacraal therapeut er aan te pas. De sportfysiotherapeut komt in beeld wanneer u weer wil terugkeren op uw sportniveau. De therapeut stemt altijd met u af welk doel u op welke termijn wilt en kan bereiken. Samen gaat u aan het werk en evalueert u regelmatig het resultaat van de behandeling. De meeste mensen hebben na de therapie minder klachten, zijn mobieler en kunnen hun dagelijkse activiteiten weer gedeeltelijk of volledig uitvoeren.

Neem contact met ons op!

Samen werken aan herstel

 

Bij M-Visio staat u centraal. Het gaat erom dat u zich gezien en gehoord weet,dat u zich op uw gemak voelt. U krijgt uitgebreid de tijd om te vertellen waar u last van heeft en wat u graag zou willen. Ons team staat voor u klaar om de juiste behandeling of therapie in te zetten.

 

Neem contact op!

Bekijk andere symptomen:

Rug/nek

Rug/nek

Rug/nekklachten? Krijg uw soepelheid terug!
Been

Been

Klachten met lopen, traplopen of fietsen? Wij helpen u weer op de been!
Arm

Arm

Klachten aan uw arm? Maak alle draaibewegingen weer!
Hoofd

Hoofd

Hoofd- en kaakklachten? Laat uw leven er niet door regeren!
 • Tarieven 2021

  Voor alle verzekeringsmaatschappijen worden de tarieven conform de contractvoorwaarden gehanteerd. De declaratie wordt rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd, behalve bij abonnementen en craniosacraaltherapie of als u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten. Voor restitutiebepalingen verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden, welke u hebt ontvangen van uw verzekeraar.

  In dit overzicht staat de tijdsduur beschreven, waarin u bij de therapeut aanwezig bent. Het tarief is gebaseerd op de contacttijd met de therapeut en de verslaglegging, welke de therapeut uitvoert. Let u op het volgende: Manuele therapie wordt ook in 2019 vaak beperkt vergoed door de zorgverzekeraars. Craniosacraal therapie wordt door een aantal verzekeraars voor een deel vergoed via het aanvullend pakket Beweegzorg (VGZ) en pakket alternatieve zorg.

  Lees meer

 • MijnZorgApp

  Afsprakenservice via een app

  Heeft u een smartphone? Download de MijnZorgApp! Een extra service met daarin alle afspraken die u met uw therapeut heeft. Handig om uw volgende afspraak niet te vergeten.

  Herinnering via de MijnZorgApp?

  Als u zich bij ons aanmeldt, krijgt u een sms met daarin de link voor het downloaden van de app. Als u wilt, verzenden wij u twee dagen vóór uw afspraak een herinnering. Dat gaat via een zogeheten pushbericht of email.

  Geen smartphone? U ontvangt een sms of afsprakenkaartje.

  Geen mogelijkheden om de app te downloaden? Geen probleem. U ontvangt dan van ons een sms via uw mobiele telefoon. Maar natuurlijk blijft het ook mogelijk met de vertrouwde afsprakenkaartjes te werken!

   

  mijnzorgapp

  Lees meer

 • Algemene voorwaarden en privacybeleid

  In de onderstaande twee documenten leest u alles over de algemene voorwaarden en huisregels van M-Visio.

  pdfAlgemene voorwaarden 

  pdfHuisregels

  Privacy Policy

  M-Visio hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
  Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. M-Visio houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
  - Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  - Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  - Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  - Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  - Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

  Als M-Visio zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan het document.

  Lees het volledige privacybeleid van M-Visio hier.

  Ideeën, voorstellen of wensen voor M-Visio

  Misschien hebt u ideeën, voorstellen of wensen. Deze kunt u aangeven via de e-mail, het contactformulier of op een formulier dat u in onze wachtkamer vindt.
  U kunt dit formulier aan ons afgeven of (anoniem) in de praktijkbrievenbus doen.

  Lees meer

 • Openingstijden

  We werken op afspraak binnen de volgende openingstijden:

  Maandag 07.30-20.00 uur
  Dinsdag 07.30-17.00 uur
  Woensdag 07.30-17.00 uur
  Donderdag         07.30-20.00 uur
  Vrijdag 07.30-17.00 uur

  Lees meer

 • Vergoedingen

  Omdat de vergoedingen per therapie zeer divers zijn, hebben wij ze uitgesplitst:


  fysiotherapie    sportfysiotherapie   manuele therapie    craniosacraal therapie

  Lees meer

Het laatste nieuws

M-Visio zoekt een waarnemend fysiotherapeut

Waarneming fysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut voor ons team van sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en craniosacraal therapeuten.

Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk om met actief ingestelde/sportende mensen tussen de 18 en 60 jaar te werken?

 • Wij staan binnen de regio bekend als een professioneel op hoog niveau werkende praktijk op het gebied van manueel therapie en sportfysiotherapie voor zowel volwassenen als kinderen. We krijgen van artsen binnen Wageningen en uit de regio doorverwijzingen voor complexe problematiek.
 • We hebben met veel sportverenigingen contact en organiseren voor deze verenigingen clinics, workshops en screenings. Daarnaast onderhouden we nauw contact met sportartsen binnen onze regio, zoals in Ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede en sportcentrum Papendal te Arnhem. Een van onze sportfysiotherapeuten is aangesloten bij het Olympisch netwerk en Topsport Gelderland.
 • M-Visio is een therapeutisch centrum dat een scala aan therapieën aanbiedt, die mensen helpt weer vitaal in het leven te staan.
 • Binnen onze praktijk werken we in een enthousiast en deskundig team, waar door onderlinge intensieve samenwerking ruimte is om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Zowel binnen als buiten onze praktijk werken wij nauw samen met andere disciplines en leveren daardoor passende zorg en advies, waarbij onze cliënten centraal staan.
 • Wat verwachten wij van jou;
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast
 • Je hebt affiniteit en werkervaring als fysiotherapeut met sporters en/of manuele therapie
 • Je bent bereid om minstens één avond per week te werken
 • Je bent geïnteresseerd in (samenwerking en overleg met) andere disciplines
 • Je hebt ervaring met het samenwerken met sportverenigingen en/of -bonden
 • Je bent geregistreerd in het KRF NL of SKF en je bent BIG-geregistreerd
 • Als je bekend bent met Intramed, is dat een pré
 • Wat hebben wij jou te bieden;
 • Intensieve samenwerking binnen een team met meerdere fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, craniosacraal therapeuten en secretaresses
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling van jouw professionele kennis en vaardigheden
 • Samenwerking met sportartsen en verschillende sportverenigingen
 • Een praktijk met een menselijke en professionele praktijkvoering
 • Een tijdelijke werkplek van ongeveer 4 maanden ter vervanging van een langdurig zieke medewerker en opbouw van het aantal uren na Covid-19
 • Een variërend/opbouwend aantal uur van minimaal 2 uur tot (naar onze verwachting) 16 uur per week

 

Mail je motivatie en CV naar Onneke Boter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M-Visio, Mennonietenweg 16a, 6702 AD Wageningen

Lees hele artikel

 • Ergotherapie praktijk de Den
 • Universitair sportcentrum de Bongerd
 • Roeivereniging Argo
 • Mensendieck therapeut Karin Vaessen
 • Basketbalvereniging Pluto
 • Atletiekvereniging Pallas
 • Volleybalvereniging Scylla
 • Kindercoaching Kinderkracht
 • Huidtherapie Wageningen
 • Kinderfysiotherapie Wageningen
 • Kinderfysiotherapie Rhenen
 • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland
 • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden
 • Schoudernetwerk
 • Osteopathie vd Leemkolk
 • Reumanetwerk
 • SSR studentenvereniging
 • SKV
 • Het Wiel
 • Ergotherapie praktijk de Den

  Ergotherapie helpt bij beperkingen of problemen zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
 • Universitair sportcentrum de Bongerd

  Sporters van de Bongerd kunnen 2x per maand terecht op het adviesuur van M-Visio bij de Bongerd.
 • Roeivereniging Argo

  M-Visio screent de roeiers van Argo om te bekijken op welk gebied extra training nodig is.

  Bekijk website

 • Mensendieck therapeut Karin Vaessen

  De Mensendieck therapeut helpt u dmv oefeningen een betere houding aan te nemen zodat uw klachten verminderen.
 • Basketbalvereniging Pluto

  Sinds kort sponsort M-Visio Pluto, er worden workshops aan de trainers gegeven en geblesseerde spelers worden begeleid.​
 • Atletiekvereniging Pallas

  M-Visio screent de atleten van Pallas middels FMS.
 • Volleybalvereniging Scylla

  M-Visio verzorgt workshops voor de trainers, screening van de spelers op fitheid en kracht en begeleiding van geblesseerde volleyballers.
 • Kindercoaching Kinderkracht

  Tina Folkersma begeleidt in haar praktijk kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling.
 • Huidtherapie Wageningen

  De huidtherapeut kan door middel van littekenmassage en of littekenpleister de klachten verminderen.
 • Kinderfysiotherapie Wageningen

  Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
 • Kinderfysiotherapie Rhenen

  Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
 • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland

  Topsport Gelderland begeleid en adviseert talenten in Gelderland bij hun trainingen en dagelijkse bezigheden
 • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden

  Yvonne van Uden kan helpen bij lastige opvoedvragen.
 • Schoudernetwerk

 • Osteopathie vd Leemkolk

  Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
 • Reumanetwerk

  Reuma patienten vereniging Zuid-Veluwe

 • SSR studentenvereniging

  SSR studentenvereniging

 • SKV

  SKV heeft een lange historie. Op deze pagina staan alle uitslagen, doelpuntenmakers en eindstanden van SKV-1 sinds het begin in 1930. Ook staan hier de Bledders, met verhalen uit het verleden van SKV.

  Bekijk website

 • Het Wiel

  Efficiënter samenwerken binnen de eerstelijnszorg?
  Wij verbinden zorgverleners in Wageningen
  om nog betere zorg mogelijk te maken!

  Bekijk website

 • Fietsspecialist Profile Roel Peerenboom

  Samen met Roel Peerenboom zorgen wij ervoor dat uw fiets precies op maat is, zodat u geen klachten krijgt bij het uitoefenen van uw hobby.
 • Osteopathie InnRchi

  Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
 • Tandartsenpraktijk Centrum Voor Mondzorg Wageningen

  De tandarts kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut bij kaakklachten.
 • VKB netwerk