• Uw kind niet lekker in zijn vel? Mogelijk is er HCFS in het spel!
 • Uw kind niet lekker in zijn vel? Mogelijk is er HCFS in het spel!

  Heeft u een baby die constant 'niet lekker' is, veel huilt, scheef in zijn bedje ligt en zich overstrekt als u hem oppakt of knuffelt? Of zijn er problemen met slapen, drinken, spugen of de ontlasting? Het is dan mogelijk dat uw kind een HCFS (voorheen KISS) heeft: de bovenste gewrichtjes van de nek functioneren niet goed. Het is ook mogelijk dat uw kind te alert blijft. Dit uit zich in spanning, onrust en veel huilen. Het zenuwstelsel/lichaam komt niet automatisch tot rust.

Oorzaken & klachten

HCFS staat voor Hoog Cervicale Functie Stoornis. HCFS-baby's hebben in de baarmoeder of tijdens de bevalling problemen gekregen aan de bovenste nekwervels. Het is ook mogelijk dat de wervels goed functioneren, maar het zenuwweefsel is aangedaan. Bij beide is de oorzaak soms de ligging van het kindje in de baarmoeder: dwars, scheef of in stuit. Het kan ook komen door een moeizame, juist heel snelle bevalling of door een keizersnede. Uw baby heeft mogelijk pijn, met allerlei storingen tot gevolg, bijv. een scheefgroeiende schedel. Wanneer uw kind te alert blijft, slaapt het niet goed, is schrikkerig, onrustig, drinkt niet goed en heeft problemen met de organen, maag en darmen. Bij oudere kinderen speelt er met name onrust, gespannenheid, hoofdpijn, moeizame motorische ontwikkeling, slechte concentratie en moeheid.

Behandeling

Een HCFS en de bijkomende klachten kunnen goed worden behandeld door een combinatie van manuele therapie en craniosacraal therapie. De manueel therapeut voert lichte impulsen uit op de betreffende wervel(s) om de stand van de nek te corrigeren. De craniosacraal therapeut voert hele zachte technieken uit die heel ontspannend zijn en het zenuwweefsel beweeglijk maakt. Ook bij oudere kinderen die onverklaarbaar gespannen zijn en niet lekker in hun vel zitten, hebben deze behandelingen effect. Indien nodig schakelen we tijdens of na de behandelperiode een kinderfysiotherapeut in.

Resultaten

Na 2x manuele therapie en/of 3 à 4 behandelingen craniosacraal therapie, zijn de klachten vaak over of ver afgenomen. Uw kind huilt en overstrekt minder en kijkt weer beide kanten op. Het spugen is minder, de ontlasting normaler en het drinken gaat weer beter. Voor u als ouder vaak een hele opluchting. U en uw kind komen weer aan de broodnodige rust toe. Ook is uw kind veel rustiger, het kan geknuffeld worden en slaapt 's nachts door. Oudere kinderen die behandeld zijn, zijn minder gespannen, minder onrustig en zitten weer beter in hun vel.

Manuele therapie of craniosacraal therapie volgen?

 • Bel 0317-412 444
 • Of meld u digitaal aan via ons contactformulier
 • Bekijk de vergoedingen
 • Lees het verhaal van Lucas
 • Alvast kennis maken met de fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen? Scroll naar beneden.

Medewerkers gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Marloes Derks

Marloes Derks

Administratief medewerker. Geboren...
Suzy Landman

Suzy Landman

Master maneel therapeut, fysiotherapeut....
Margit Graven

Margit Graven

Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut. Geboren...
Onneke Boter

Onneke Boter

Praktijkeigenaar, craniosacraal...
Carl Kerseboom

Carl Kerseboom

Master manueel therapeut, fysiotherapeut....
Kathinka Rutten

Kathinka Rutten

Administratief medewerker, geboren...
Marleen van der Sluijs

Marleen van der Sluijs

Master maneel therapeut, fysiotherapeut....
Monique Vroling

Monique Vroling

Craniosacraal therapeut. Geboren...
Marielle Kort

Marielle Kort

Sportfysiotherapeut, fysiotherapeut,...
Klaas Komen

Klaas Komen

Fysiotherapeut, manueel therapeut....
Loes Bons

Loes Bons

Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut. Geboren...
 • Marloes Derks
 • Suzy Landman
 • Margit Graven
 • Onneke Boter
 • Carl Kerseboom
 • Kathinka Rutten
 • Marleen van der Sluijs
 • Monique Vroling
 • Marielle Kort
 • Klaas Komen
 • Loes Bons
 • Marloes Derks

  Administratief medewerker. Geboren op 10 januari 1995 en werkzaam bij M-Visio sinds 2019.

  Loopbaan  In 2018 heb ik de opleiding Communicatie afgerond en sinds 2019  ben ik werkzaam als administratie en communicatiemedewerker bij M-Visio.
  M-Visio is voor mij  een fijne en professionele praktijk met een hecht team. Een plek waar ik veel ruimte en vrijheid krijg in zowel mijn werkzaamheden als persoonlijke ontwikkeling.
  De meeste voldoening krijg ik van  mensen helpen en mijn creativiteit kwijt kunnen in nieuwe producten.
  In mijn vrije tijd

  zwem ik graag, houd ik me bezig met fotografie, ontwerp ik geboorte- trouw- en verhuiskaartjes en bezoek ik graag een concert of festival.

  Contact

 • Suzy Landman

  Master maneel therapeut, fysiotherapeut. Geboren op 16 november 1984 en werkzaam bij M-Visio sinds februari 2021.

  Specialisaties

  Orthopedische manuele therapie, wervelkolom klachten, Mc Kenzie voor lage rugklachten, schouderklachten, revalidatie

  Loopbaan

  Ik ben mijn loopbaan begonnen met zeer diverse stages, o.a. in Indonesië met kinderen met neurologische aandoeningen, in een revalidatie centrum in Wijk aan zee en in een particuliere praktijk net buiten Amsterdam. Daar heb ik na mijn stage 5 jaar gewerkt. Na het afronden van mijn opleiding Orthopedische manuele therapie ben ik in Amsterdam gaan werken om mij meer op de Orthopedische manuele therapie te kunnen richten. Ik heb daar veel met schouderklachten gewerkt vanuit het schoudernetwerk en vanuit het VUmc traumanetwerk met complexe revalidatie.

  M-Visio is voor mij een praktijk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast gaat het om zorg op maat door verschillende specialisaties, multidisciplinair overleg met de daarbij behorende persoonlijke aandacht.
  De passie voor mijn vak zit in

  samen met de cliënt puzzelen (diagnostiek) waar de klachten vandaan komen, hoe deze mogelijk onderhouden worden en natuurlijk de daarbij behorende adequate behandeling. Daarnaast blijft mijn vak inspirerend omdat je met veel verschillende mensen samenwerkt.

  de meeste voldoening krijg ik van

  een positief resultaat. Soms door een paar tips en oefeningen of door een jaar intensieve revalidatietherapie.

  ik heb ambities in het volgen van nog meer modules van Mc Kenzie.
  In mijn vrije tijd

  houd ik me bezig met sporten het liefst in de natuur, klussen, bordspelletjes en koken.

  Contact

 • Margit Graven

  Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut. Geboren op  22 november 1987 en werkzaam bij M-Visio sinds 2018.

  Specialisaties

  In januari 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de sportfysiotherapie. Tevens heb ik mij verdiept in hardloopgerelateerde klachten, de sportpsychologie en heb ik de cursus medical taping gevolgd.

  Loopbaan

  Na mijn afstuderen begin 2011 als algemeen fysiotherapeut ben ik mijn loopbaan gestart door het uitvoeren van verschillende (zwangerschaps)waarnemingen in verschillende praktijken in mijn woonplaats Arnhem. Vervolgens heb ik 3,5 jaar in Duiven gewerkt alvorens ik de mooie gelegenheid kreeg  om bij M-Visio aan de slag te gaan.

  M-Visio is voor mij

  Een prettige, gespecialiseerde werkplek met een fijne sfeer waar aandacht is voor de client en ook voor elkaar..

  De passie van mijn vak zit in

  Mensen (actief) helpen, motiveren en stimuleren en het gezamenlijk werken naar een mooi resultaat.

  De meeste voldoening krijg ik van Het kunnen overbrengen van mijn kennis en expertise zodat mensen de klachten beter begrijpen en het gevoel krijgen de klachten zélf meer in de hand te hebben. Dat ze de doelen behalen en vertrouwen krijgen in het te behalen einddoel
  Ik heb ambitie om

  Mijzelf zowel op kennis als op vaardigheden verder te ontwikkelen als sporfysiotherapeut. Dit door relevante cursussen te volgen, maar ook door mezelf te blijven inlezen en kennis op te doen die ik in de praktijk kan toepassen en met collegae kan delen.

  In mijn vrije tijd Vind ik het heerlijk om dingen te ondernemen met mijn gezin en/of vrienden, een stuk te wandelen, yoga te doen of te mediteren en ook ben ik met regelmaat in het zwembad of de sportschool te vinden. Momenteel staat het actief hardlopen / trailrunning op een iets lager pitje, maar ook hiervoor heb ik een grote passie.

  Contact

 • Onneke Boter

  Praktijkeigenaar, craniosacraal therapeut, niet praktiserend fysiotherapeut en manueel therapeut. Geboren op 4 augustus 1970 en werkzaam bij M-Visio sinds 2003.

  Specialisaties

  Zenuwmobilisatie technieken, voorhoofdholteonsteking (sinusitis), behandelen van kinderen o.a. met HCFS (KISS/KIDD syndroom).

  Loopbaan

  Mijn carriere ben ik als fysiotherapeut op het revalidatiecentrum de Hoogstraat begonnen. In 2000 ben ik gaan werken in twee fysiotherapiepraktijken in Ede en Wageningen, waar ik ook manuele therapie kon toepassen. In 2003 ben ik gestart met M-Visio. Al snel was de praktijkruimte naast mijn huis te klein en is de praktijk in 2007 naar de Mennonietenweg verhuisd.

  M-Visio is voor mij een prachtig centrum waar ik mijn droom heb kunnen waarmaken: het multidisciplinair (samen)werken binnen een centrum in de 1e lijn. Dit is wat ik met de paplepel ingegoten heb gekregen in revalidatiecentrum De Hoogstraat.
  De passie van mijn vak zit in het nog verder ontwikkelen van dit multidisciplinair therapeutisch centrum en als therapeut het mooie vak craniosacraal therapie meer zichtbaar maken in de regio.
  De meeste voldoening krijg ik van het volgen en ondersteunen van het herstel en leerproces van een patient en de persoonlijke ontwikkeling van een medewerker.
  Ik heb ambities in het blijven ontwikkelen van dit centrum, specialistische zorg op een hoog niveau blijven leveren, samenwerking met andere zorgpartners/praktijken blijven optimaliseren. Mij nog verder te scholen in de craniosacraal therapie en reflexintegratie technieken en oefeningen bij zowel kinderen als volwassenen.
  In mijn vrije tijd volleybal en mountainbike ik heel graag. Voor mijn ontspanning wandel en fiets ik en doe ik aan yoga en meditatie.

  Contact

 • Carl Kerseboom

  Master manueel therapeut, fysiotherapeut. Geboren op 8 juni 1981 en werkzaam bij M-Visio sinds 2008.

  Specialisaties Master orthopedische manueel therapeut, kinder manueel therapeut, schoudernetwerk Gelderse Vallei, Shoulder Community van HU, Dry Needling en medical taping
  Loopbaan

  Tijdens studie fysiotherapie ook werkzaam geweest op de opleiding fysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Na 2 jaar gestart met specialisatie manueel therapie en verdiept in complexe schouderklachten door extra opleidingen. Mee helpen opzetten van schouder netwerk Gelderse Vallei. Vervolgens extra geschoold in kinder manueel therapie en Dry Needling.

  M-Visio is voor mij een gezellige en goede werkplek waar echte samenwerking plaats vind en ik mij zelf thuis voel.
  De passie voor mijn vak zit in

  op zoek gaan naar de oorzaak van een klacht, echt luisteren naar het verhaal achter de klacht. Ik probeer mijn steentje bij te dragen, maar mogelijk ben ik niet de juiste persoon op dat moment en kan iemand beter bij een collega terecht. Het kan dus ook zijn dat ik niet behandel maar de samenwerking aan ga als we op die manier efficiënter de hulpvraag en doelen kunnen bereiken.

  De meeste voldoening krijg ik van patiënten die merken dat er iets is veranderd na bezoek aan de praktijk. Dit kan over opgedane kennis zijn over eigen lichaam of vermindering van klachten.
  In mijn vrije tijd

  geniet ik van mijn gezin en de leuke sport: waterpolo!

  Contact

 • Kathinka Rutten

  Administratief medewerker, geboren op 8 juli 1966 en werkzaam bij M-Visio sinds 2008.

   

  Mijn loopbaan: Ik heb altijd administratief werk gedaan, nu alweer 12,5 jaar bij M-Visio.
  M-Visio is voor mij: een praktijk waar iedereen zichzelf kan zijn! Zowel medewerkers als patiënten. Er is persoonlijke aandacht en respect voor iedereen en ruimte voor groei op persoonlijk en professioneel vlak. We hebben een heel gezellig team.
  De meeste voldoening krijg ik van: tevreden patiënten, een kloppende boekhouding en dingen organiseren of ad hoc regelen.
  In mijn vrije tijd:

  speel ik volleybal, ga ik graag naar de bioscoop, concerten of het theater en vind ik tuinieren en lezen leuk.

  Contact

 • Marleen van der Sluijs

  Master maneel therapeut, fysiotherapeut. Geboren op 8 juli 1985 en werkzaam bij M-Visio sinds 2008.

  Specialisaties Naast de specialisatie manueel therapie behandel ik bij M-Visio patiënten met reumatische aandoeningen en onderhoud ik de contacten met het Reumanetwerk. Ook behandel ik als geregistreerd kindermanueel therapeut kinderen met een HCFS (voorheen KISS/KIDD syndroom).
  Loopbaan In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut waarna ik verschillende waarnemingen heb uitgevoerd. Vervolgens ben ik in 2008 bij M-Visio gestart. In mijn eerste jaren bij M-Visio volgde ik de master manueel therapie die ik in 2010 heb afgerond. In 2012 heb ik de cursus fysiotherapie bij reumatische aandoeningen afgerond. In juni 2017 heb ik de cursus kindermanueel therapie afgerond, de specialisatie om baby's en kinderen met HCFS (voorheen het KISS/KIDD syndroom) te behandelen.
  M-Visio is voor mij een fijne werkplek, door het werken in een prettig team. Bij M-Visio wordt ik gestimuleerd om me persoonlijk en als therapeut te ontwikkelen.
  De passie voor mijn vak zit in contact maken met mensen om ze te begeleiden naar herstel van klachten en/of het verbeteren van functioneren en ervoor te zorgen dat iemand goed met zijn klachten om kan gaan. Ik vind het belangrijk dat een persoon er weer vertrouwen in krijgt dat hij of zij zijn klachten zelf kan beïnvloeden.
  In mijn vrije tijd

  vind ik het leuk om te wandelen, zwemmen en tennissen. Ook spreek ik graag af met vriendinnen en houd ik van op reis gaan.

  Contact

 • Monique Vroling

  Craniosacraal therapeut. Geboren op 29 mei 1959 en werkzaam bij M-Visio sinds 2009.

  Specialisaties Orgaanmobilisaties, zenuwmobilisaties, voorhoofdsholteontsteking (sinusitus), behandelen van baby’s en kinderen. reflexintegratie technieken
  Loopbaan gymnastiekdocent, fysiotherapeut, craniosacraal therapeut
  M-Visio is voor mij een praktijk waar ik mijn vak kan uitoefenen in samenwerking met andere disciplines en collegae
  De passie voor mijn vak zit in mensen (weer) in beweging krijgen
  De meeste voldoening krijg ik van de groei en ontwikkeling die mensen doormaken als de, oa fysieke, klachten afnemen en ze weer in  verbinding (kunnen) komen met hun lichaam waardoor ze kunnen werken, genieten en bewegen
  Ik heb ambities om mijn kennis en kundigheid te vergroten en te delen met anderen

  In mijn vrije tijd

  ben ik graag in de natuur en in beweging

  Contact

 • Marielle Kort

  Sportfysiotherapeut, fysiotherapeut, management. Geboren op 2 augustus 1978 en werkzaam bij M-Visio sinds 2009.

  Specialisaties: schoudertherapeut Netwerk Gelderse Vallei/SNN (Schouder Netwerk Nederland), voorstekruisbandtherapeut Netwerk Gelderse Vallei, NOI zenuwmobilisaties, basis handrevalidatie, VVaA Management
  Loopbaan Na mijn opleiding heb ik 8 jaar in een particuliere praktijk in Oostenrijk gewerkt. Tevens heb ik in die tijd 6 jaar als sportfysiotherapeut voor de Oostenrijkse badminton bond gewerkt. Dit bestond uit het begeleiden van EK, WK en trainingskampen. Sinds 2011 ben ik hiermee gestopt.In 2009 ben ik met mijn man naar Nederland teruggekomen en begon ik bij M-Visio.
  M-Visio is voor mij een praktijk waar ik me optimaal kan ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ik samen met mijn patiënten altijd het optimaalste resultaat kan nastreven.
  De passie voor mijn vak zit in het samenwerken met de patiënten, disciplines binnen en buiten de praktijk.
  De meeste voldoening krijg ik als een patiënt vooruit gaat en over de behandeling en resultaten tevreden is.
  Ik heb ambities in het verder ontwikkelen van mezelf als mens en als sportfysiotherapeut.
  In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met mijn gezin, tennissen, hardlopen,  wandelen, wielrennen/ biken, skiën.

  Contact

 • Klaas Komen

  Fysiotherapeut, manueel therapeut. Geboren op 17 maart 1995 en werkzaam bij M-Visio sinds 2017.

  Specialisaties Manueel therapie, verdiept in nek/kaak/hals- en langdurige pijn klachten. Daarnaast heb ik de cursus medical taping en Mckenzie gedaan. Mijn master thesis heb ik geschreven over de veranderingen in het brein bij langdurige lage rugklachten.
  Loopbaan

  Ik heb mijn Bachelor fysiotherapie aan THIM van der Laan gedaan. Tijdens mijn studie en het begin van mijn loopbaan heb ik de sportverzorging bij SKV gedaan. Na het behalen van mijn Bachelor ben ik gaan werken bij Fysius rug experts en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij m-visio. Gelijktijdig met het beginnen werken bij m-visio ben ik de master opleiding tot orthopedisch manueel therapeut gestart bij de hogeschool van Utrecht. In 2021 ben ik afgestudeerd als master manueel therapeut en in dat zelfde jaar ook begonnen als docent fysiotherapie op de hogeschool van Utrecht.

  M-Visio is voor mij

  Een prettige en rustige werkomgeving om samen met collega’s aan het herstel van onze cliënten te werken.

  De passie van mijn vak zit in

  samen met mijn cliënten nadenken over hun klachten en hun kennis en ervaring bundelen met mijn kennis en ervaring om optimaal herstel te laten plaats vinden.

  De meeste voldoening krijg ik van clienten die al langer last hebben zien herstellen door zelf nieuwe kennis en ervaringen over hun lichaam op te doen.
  In mijn vrije tijd

  zeil ik heel graag en loop ik graag met de hond. Als je mij iets met water laat doen (in welke vorm dan ook) zie je mij als het goed is lachen. Ook zie je mij lachen als ik muziek mag maken op mijn gitaar of piano.

  Contact

 • Loes Bons

  Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut. Geboren op 13 juni 1981 en werkzaam bij M-Visio sinds 2017.

  Specialisaties

  In 2010 heb ik de opleiding tot ESP sportfysiotherapeut afgerond. Daarna heb ik me met name geschoold in de behandeling van knieklachten en schouderklachten.

  Loopbaan

  Mijn loopbaan is gestart bij een oud stage adres in Groesbeek, lange tijd ook mijn woonplaats. Daarna heb ik nog in enkele andere praktijken gewerkt. Als sportfysiotherapeut heb ik de afgelopen 7 jaar gewerkt bij een grote praktijk in de buurt van Arnhem, voordat ik in oktober 2017 de stap naar M-Visio heb gemaakt.

  M-Visio is voor mij

  Een actieve werkomgeving waar met veel zorg , aandacht en kwaliteit gewerkt wordt. Een praktijk waar ik als ‘nieuwkomer’  snel ben opgenomen in een fijn  team.

  De passie van mijn vak zit in

  betekenis vol werk doen, waardevol contact met vele verschillende  mensen.
   steeds meer leren over hoe mensen bewegen en wat hen beweegt.

  De meeste voldoening krijg ik van  het zien van groei en vooruitgang van sporters tijdens revalidatietrajecten.
   samen met een team de best mogelijke zorg leveren.
  Ik heb ambitie om

  mijn kennis en vaardigheden als sportfysiotherapeut verder te ontwikkelen en mij op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

  In mijn vrije tijd  kook ik graag, en kan ik erg genieten van lekker eten. Ik hou van wandelingen in mooie natuur (liefst in de bergen) en skiën. Daarnaast vind ik het erg fijn in onze tuin of moestuin bezig te zijn.

  Contact

 • Marloes Derks
 • Suzy Landman
 • Margit Graven
 • Onneke Boter
 • Carl Kerseboom
 • Kathinka Rutten
 • Marleen van der Sluijs
 • Monique Vroling
 • Marielle Kort
 • Klaas Komen
 • Loes Bons

Samen werken aan herstel

 

Bij M-Visio staat u centraal. Het gaat erom dat u zich gezien en gehoord weet,dat u zich op uw gemak voelt. U krijgt uitgebreid de tijd om te vertellen waar u last van heeft en wat u graag zou willen. Ons team staat voor u klaar om de juiste behandeling of therapie in te zetten.

 

Neem contact op!

 • Ergotherapie praktijk de Den
 • Universitair sportcentrum de Bongerd
 • Roeivereniging Argo
 • Mensendieck therapeut Karin Vaessen
 • Basketbalvereniging Pluto
 • Atletiekvereniging Pallas
 • Volleybalvereniging Scylla
 • Kindercoaching Kinderkracht
 • Huidtherapie Wageningen
 • Kinderfysiotherapie Wageningen
 • Kinderfysiotherapie Rhenen
 • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland
 • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden
 • Schoudernetwerk
 • Osteopathie vd Leemkolk
 • Reumanetwerk
 • SSR studentenvereniging
 • SKV
 • Het Wiel
 • Ergotherapie praktijk de Den

  Ergotherapie helpt bij beperkingen of problemen zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
 • Universitair sportcentrum de Bongerd

  Sporters van de Bongerd kunnen 2x per maand terecht op het adviesuur van M-Visio bij de Bongerd.
 • Roeivereniging Argo

  M-Visio screent de roeiers van Argo om te bekijken op welk gebied extra training nodig is.

  Bekijk website

 • Mensendieck therapeut Karin Vaessen

  De Mensendieck therapeut helpt u dmv oefeningen een betere houding aan te nemen zodat uw klachten verminderen.
 • Basketbalvereniging Pluto

  Sinds kort sponsort M-Visio Pluto, er worden workshops aan de trainers gegeven en geblesseerde spelers worden begeleid.​
 • Atletiekvereniging Pallas

  M-Visio screent de atleten van Pallas middels FMS.
 • Volleybalvereniging Scylla

  M-Visio verzorgt workshops voor de trainers, screening van de spelers op fitheid en kracht en begeleiding van geblesseerde volleyballers.
 • Kindercoaching Kinderkracht

  Tina Folkersma begeleidt in haar praktijk kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling.
 • Huidtherapie Wageningen

  De huidtherapeut kan door middel van littekenmassage en of littekenpleister de klachten verminderen.
 • Kinderfysiotherapie Wageningen

  Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
 • Kinderfysiotherapie Rhenen

  Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
 • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland

  Topsport Gelderland begeleid en adviseert talenten in Gelderland bij hun trainingen en dagelijkse bezigheden
 • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden

  Yvonne van Uden kan helpen bij lastige opvoedvragen.
 • Schoudernetwerk

 • Osteopathie vd Leemkolk

  Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
 • Reumanetwerk

  Reuma patienten vereniging Zuid-Veluwe

 • SSR studentenvereniging

  SSR studentenvereniging

 • SKV

  SKV heeft een lange historie. Op deze pagina staan alle uitslagen, doelpuntenmakers en eindstanden van SKV-1 sinds het begin in 1930. Ook staan hier de Bledders, met verhalen uit het verleden van SKV.

  Bekijk website

 • Het Wiel

  Efficiënter samenwerken binnen de eerstelijnszorg?
  Wij verbinden zorgverleners in Wageningen
  om nog betere zorg mogelijk te maken!

  Bekijk website

 • Fietsspecialist Profile Roel Peerenboom

  Samen met Roel Peerenboom zorgen wij ervoor dat uw fiets precies op maat is, zodat u geen klachten krijgt bij het uitoefenen van uw hobby.
 • Osteopathie InnRchi

  Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
 • Tandartsenpraktijk Centrum Voor Mondzorg Wageningen

  De tandarts kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut bij kaakklachten.
 • VKB netwerk

Contactgegevens

M-Visio
Mennonietenweg 16a
6702 AD Wageningen
Tel: 0317 412444
info@m-visio.nl