Privacy policy

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten

Persoonsgegevens van cliënten worden door M-Visio verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):        

  • Patiëntgegevens vastleggen t.b.v. behandelproces;
  • Cliëntgegevens vastleggen t.b.v. (medische) training.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De behandelovereenkomst of abonnement.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan M-Visio de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Burgerservicenummer (BSN);
  • ID of paspoortnummer;
  • Zorgverzekeringsgegevens;
  • Gegevens over gezondheid.

Uw persoonsgegevens worden door M-Visio opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst. 15 jaar bewaartermijn conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Verwerking van persoonsgegevens van zorgverleners

Persoonsgegevens van zorgverleners worden door M-Visio verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Uitwisselen van patiëntgegevens t.b.v. de behandeling.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Verwijzing.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan M-Visio de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoon;
  • AGB.

Uw persoonsgegevens worden door M-Visio opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst van de patiënt. 15 jaar bewaartermijn conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Verwerking van persoonsgegevens van potentiele cliënt, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van potentiele cliënt, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door M-Visio verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via social media.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan M-Visio de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door M-Visio opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een potentiele cliënt, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers

Zie addendum (deze is alleen in te zien door medewerkers van M-Visio)

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de digitale dossiervoering (EPD);
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van de uitvraag van patiënttevredenheidsonderzoeken;
  • Het verwerken van declaraties of banktransacties.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn wij dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

M-Visio bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens M-Visio van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Wijziging privacy policy

M-Visio behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy policy. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

M-Visio

Mennonietenweg 16a

6702 AD

Wageningen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 06-06-2018

 

Samen werken aan herstel

 

Bij M-Visio staat u centraal. Het gaat erom dat u zich gezien en gehoord weet,dat u zich op uw gemak voelt. U krijgt uitgebreid de tijd om te vertellen waar u last van heeft en wat u graag zou willen. Ons team staat voor u klaar om de juiste behandeling of therapie in te zetten.

 

Neem contact op!

  • Ergotherapie praktijk de Den
  • Universitair sportcentrum de Bongerd
  • Roeivereniging Argo
  • Mensendieck therapeut Karin Vaessen
  • Basketbalvereniging Pluto
  • Atletiekvereniging Pallas
  • Volleybalvereniging Scylla
  • Praktijk Opkomst coaching en counseling
  • Kindercoaching Kinderkracht
  • Huidtherapie Wageningen
  • Kinderfysiotherapie Wageningen
  • Kinderfysiotherapie Rhenen
  • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland
  • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden
  • Schoudernetwerk
  • Osteopathie vd Leemkolk
  • Reumanetwerk
  • SSR studentenvereniging
  • SKV
  • Ergotherapie praktijk de Den

    Ergotherapie helpt bij beperkingen of problemen zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
  • Universitair sportcentrum de Bongerd

    Sporters van de Bongerd kunnen 2x per maand terecht op het adviesuur van M-Visio bij de Bongerd.
  • Roeivereniging Argo

    M-Visio screent de roeiers van Argo om te bekijken op welk gebied extra training nodig is.

    Bekijk website

  • Mensendieck therapeut Karin Vaessen

    De Mensendieck therapeut helpt u dmv oefeningen een betere houding aan te nemen zodat uw klachten verminderen.
  • Basketbalvereniging Pluto

    Sinds kort sponsort M-Visio Pluto, er worden workshops aan de trainers gegeven en geblesseerde spelers worden begeleid.​
  • Atletiekvereniging Pallas

    M-Visio screent de atleten van Pallas middels FMS.
  • Volleybalvereniging Scylla

    M-Visio verzorgt workshops voor de trainers, screening van de spelers op fitheid en kracht en begeleiding van geblesseerde volleyballers.
  • Praktijk Opkomst coaching en counseling

    Praktijk voor coaching, counselling, therapie en mediation. U kunt binnen 2 dagen terecht, ook buiten kantoortijden. Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is mogelijk zonder dat het eigen risico wordt berekend/aangemerkt.
  • Kindercoaching Kinderkracht

    Tina Folkersma begeleidt in haar praktijk kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling.
  • Huidtherapie Wageningen

    De huidtherapeut kan door middel van littekenmassage en of littekenpleister de klachten verminderen.
  • Kinderfysiotherapie Wageningen

    Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
  • Kinderfysiotherapie Rhenen

    Bij sommige kinderen blijft de motorische ontwikkeling wat achter, de kinderfysiotherapeut kan met uw kind oefenen de motoriek te verbeteren.
  • Talentenbegeleiding Topsport Gelderland

    Topsport Gelderland begeleid en adviseert talenten in Gelderland bij hun trainingen en dagelijkse bezigheden
  • Ouderschapsconsulent Yvonne van Uden

    Yvonne van Uden kan helpen bij lastige opvoedvragen.
  • Schoudernetwerk

  • Osteopathie vd Leemkolk

    Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
  • Reumanetwerk

    Reuma patienten vereniging Zuid-Veluwe

  • SSR studentenvereniging

    SSR studentenvereniging

  • SKV

    SKV heeft een lange historie. Op deze pagina staan alle uitslagen, doelpuntenmakers en eindstanden van SKV-1 sinds het begin in 1930. Ook staan hier de Bledders, met verhalen uit het verleden van SKV.

    Bekijk website

  • Fietsspecialist Profile Roel Peerenboom

    Samen met Roel Peerenboom zorgen wij ervoor dat uw fiets precies op maat is, zodat u geen klachten krijgt bij het uitoefenen van uw hobby.
  • Osteopathie InnRchi

    Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken.
  • Tandartsenpraktijk Centrum Voor Mondzorg Wageningen

    De tandarts kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut bij kaakklachten.
  • ParkinsonNet

  • VKB netwerk

Contactgegevens

M-Visio
Mennonietenweg 16a
6702 AD Wageningen
Tel: 0317 412444
info@m-visio.nl