• Home
  • Contactformulier contact

Om ons werk met alle aandacht en kwaliteit uit te kunnen voeren, verzoeken wij u om zoveel mogelijk tussen 9.00 - 10.30 uur te bellen. De telefoon zal in die periode altijd beantwoord worden, behalve in het geval van ziekte van de administratie of overmacht.

M-Visio: 0317-412444
Wilt u een afspraak wijzigen of afzeggen? Dat kan via het contactformulier hiernaast.

De informatie uit het contactformulier kunnen alle medewerkers van M-Visio lezen. Wilt u dit niet en heeft u liever direct contact met uw therapeut, mailt u dan via voornaam@m-visio.nl (vul hierbij voor 'voornaam' de voornaam van de therapeut in). Ook voor overleg of andere vragen aan uw therapeut kunt u dit mailadres gebruiken.

M-Visio staat voor kwaliteit en daarom werkt elke therapeut op de tijdstippen die bij hem passen en waar hij of zij het prettigst in werkt.
U kunt bij aanmelding aangeven of u voorkeur heeft voor een bepaalde therapeut of voor een dag of tijdstip. Wij zullen hier, binnen de mogelijkheden van de agenda's, zoveel mogelijk rekening mee houden.

Adres: Mennonietenweg 16a, 6702AD Wageningen

Naam(*)
Verplicht veld

Email(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer

Ik wil graag(*)

oeps, een optie vergeten aan te vinken!

Informatie over(*)
Gelieve dit veld invullen

Op welke dag(en) kun je niet?
Invalid Input

Mijn vraag
Invalid Input

Nieuwe cliënt in onze praktijk?
Invalid Input

Je ontvangt in de mail een link naar het uitgebreide aanmeldformulier. Via dit formulier kun je ook aangeven of je een afspraak wilt maken.
Ik ben op de hoogte van het privacy beleid van M-Visio en ga akkoord met het versturen van mijn gegevens(*)
Verplicht veld