Skip to main content

Onneke Boter

Praktijkeigenaar, craniosacraal therapeut, niet praktiserend fysiotherapeut en manueel therapeut. Geboren op 4 augustus 1970 en werkzaam bij M-Visio sinds 2003.

BIG-nummer: 89039777404
AGB-code: 90/042104

Specialisaties: zenuwmobilisatie technieken, voorhoofdholteonsteking (sinusitis), behandelen van kinderen o.a. met HCFS (KISS/KIDD syndroom), reflexintegratie technieken en oefeningen.

Loopbaan: mijn carriere ben ik als fysiotherapeut op het revalidatiecentrum de Hoogstraat begonnen. In 2000 ben ik gaan werken in twee fysiotherapiepraktijken in Ede en Wageningen, waar ik ook manuele therapie kon toepassen. In 2003 ben ik gestart met M-Visio. Al snel was de praktijkruimte naast mijn huis te klein en is de praktijk in 2007 naar de Mennonietenweg verhuisd.

M-Visio is voor mij: het nog verder ontwikkelen van dit multidisciplinair therapeutisch centrum en als therapeut het mooie vak craniosacraal therapie meer zichtbaar maken in de regio.

De meeste voldoening krijg ik van: het volgen en ondersteunen van het herstel en leerproces van een patient en de persoonlijke ontwikkeling van mijn medewerkers.

Ik heb ambities in: het blijven ontwikkelen van mijn praktijk, specialistische zorg op een hoog niveau blijven leveren en samenwerking met andere zorgpartners/praktijken blijven optimaliseren. Mij nog verder te scholen in de craniosacraal therapie en reflexintegratie technieken voor zowel kinderen als volwassenen.

In mijn vrije tijd: volleybal en mountainbike ik heel graag. Voor mijn ontspanning wandel, fiets en tuinier ik en doe ik aan yoga en meditatie.


Team M-Visio