Vacature fysio/manueeltherapeut

Ben jij een echte teamplayer? Vind je het leuk om o.a. te werken met studenten, sporters en actief ingestelde mensen tussen de 14 en 65 jaar? Hou je ervan om te leren door expertise uit te wisselen met andere disciplines? Dan is dit de baan voor jou! Bij M-Visio zijn we opzoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die ons team van sport- manuele- en craniosacraal therapeuten komt versterken.

Wie zijn wij?

In onze praktijk vind je een enthousiast en deskundig team van 10 collega’s. Onze praktijk beschikt over een ruim aantal behandelkamers en een mooie oefenzaal. Wij vinden het belangrijk om onderling goed samen te werken. Op deze manier is er ruimte om het beste uit jezelf maar ook uit elkaar naar boven te halen.

Binnen onze regio staan wij bekend als een professionele praktijk. Door de verschillende disciplines onder één dak kunnen bij ons zowel volwassenen, kinderen als baby’s terecht. Wij werken nauw samen met artsen binnen en buiten Wageningen en krijgen doorverwijzingen voor complexe problematiek.

Bewegen is gezond is een motto waar wij volledig achterstaan en dat zie je terug in onze contacten binnen Wageningen. Voor verschillende sportverenigingen organiseren wij clinics, workshops en screenings. Ook geven onze fysio’s regelmatig een advies op locatie. Daarnaast is er een goede samenwerking met sportartsen binnen onze regio, bv. met artsen uit Ziekenhuis de Gelderse Vallei en sportcentrum Papendal te Arnhem.

Wat verwachten wij van jou;

 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast
 • Je hebt affiniteit en werkervaring als fysiotherapeut met onze doelgroep.
 • Je bent bereid om minstens één avond per week te werken
 • Je bent geïnteresseerd in (samenwerking en overleg met) andere disciplines
 • Je hebt ervaring met het samenwerken met sportverenigingen en/of -bonden
 • Je bent geregistreerd in het KRF NL of SKF en je bent BIG-geregistreerd
 • Als je bekend bent met Intramed, is dat een pré

Wat hebben wij jou te bieden;

 • Intensieve samenwerking binnen een team met meerdere fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, craniosacraal therapeuten en secretaresses
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling van jouw professionele kennis en vaardigheden
 • Samenwerking met sportartsen en verschillende sportverenigingen
 • Een praktijk met een menselijke en professionele praktijkvoering
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor minimaal 3 dagen per week met de intentie tot een vaste aanstelling.

Is dit de baan voor jou en vind je het leuk om kennis te komen maken? Mail je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie? Dan kan je altijd even een kijkje nemen op onze website of de social media kanalen. Bellen mag uiteraard ook (0317412444). Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Contactgegevens 

M-Visio
Mennonietenweg 16a 
6702 AD Wageningen

0317 - 412444 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

KvK-nummer:
53415469
BTW nummer:
NL850871955B01

Openingstijden
Maandag 08.00-19.00 
Dinsdag 08.00-17.00 
Woensdag 08.00-17.00 
Donderdag         08.00-19.00 
Vrijdag 08.00-17.00 

M-Visio voor Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Craniosacraal therapie, Schouder, Voorste kruisband, Dry needling